Övernatta i Hajstorp.
Här erbjuds övernattning för alla. I Smedens hus bor du i fräscha nyrenoverade rum med självhushåll. Nyrenoverat med goda diskmöjligheter och spis med varmluftsugn. Bor du med frukostpension äter du din frukost i närliggande Slusscafét. Vandrarhemmet ligger bara ett stenkast från kanalen som inbjuder till kvälls- och morgondopp. Slutstädning ingår, vi ber dig bara att diska din disk och knyta ihop din soppåse.

Det finns också tre stugor, med våningssängar i vandrarhemsstandard. Stugorna ligger nära Göta kanal och cykelleden. Här kan du också övernatta med husbil, husvagn eller förtöja din båt. Vi har ett stort och rymligt servicehus med intilliggande bastu.

Lagom till säsongsstarten 2016 står 16 nya ställplatser med el klara. Kommer du med husbil eller husvagn så hör av dig innan, det är ofta fullbelagt. För dig som vill ta det lite lugnt på semestern; boka vår goda ekologiska frukostbuffé!


Smedens Hus
I den ursprungliga smedstugan finns idag 4 dubbelrum, ett allrum med tv och ett stort kök för självhushåll. Här bor du som på vandrarhem men i bekväma sängar, med eller utan tillval som frukost eller sänglinnen. Vandrarhemmet ligger nära kanalen och det går att bada strax utanför. Gratis WiFi.

Stugorna
Stugorna har våningssängar med 4 bäddar vardera. De är utrustade med kaffebryggare, kylskåp, kastruller, porslin,bestick och trädgårdsmöbler.

Ställplats
Här finns 16 ställplatser med el och gråvattentömning för husvagn och husbil. Tältplats finns på våra grönytor. Dessa kan du förboka i vår reception.

Servicehus med tvättstuga
Som gäst har du tillgång till vårt servicehus. Här finns dusch, toalett, kök och tvättstuga. Det går även att boka bastu. Fasta grillplatser.

stuga

Priser 2016
Dubbelrum 1:a våning: 700 kr
Dubbelrum 2:a våning: 600 kr
Enkelrum: 450 kr
Barn upp till 3 år bor gratis
Extrabädd i bäddsoffa 150kr

Bo i stuga, 4 personer 600 kr/natt. Våningssängar. Har du husdjur tillkommer 100 kr.

Bo med husbil 200 kr/natt inkl. el.

Tillval
Frukost ekologisk, 80 kr/vuxen, barn 2-15 år 40 kr
Sänglinne inkl. badlakan 100 kr/person
Vedeldad bastu 200 kr/4 timmar. Ved ingår.
Cykel 200 kr/dag, 300 kr/två dagar